شیوه درست نگهداری از خرمالو

خرمالوهای نارس، زمان بیشتری را در دمای اتاق تحمل می کنند و به تدریج طی چند روز، به نقطه ی رسیدن کامل خود می رسند. اگر خرمالو شما هنوز کاملاً رسیده نیست و نیاز به رسیدن دارد، می توانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید. این کار به خرمالو کمک می کند تا به آرامی رسیده و طعم شیرین خود را پیدا کند.

اگر عجله دارید که خرمالو شما به سرعت رسیده شود، می توانید آن را در کنار موز یا سیب قرار دهید. میوه های دیگر، گاز اتیلن را آزاد می کنند که باعث سرعت بخشیدن به روند رسیدن خرمالو می شود.

نکته: به یاد داشته باشید که خرمالوهای رسیده، به سرعت فاسد می شوند. پس بهتر است قبل از رسیدن کامل، آنها را در یخچال نگهداری کنید.

مجله خبری مکتوری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا