طرز تهیه املت حرفه ای و خوشمزه

زمان آماده سازی: ۷ دقیقه

املت، صبحانه‌ای سریع، آسان و محبوب! در این مطلب از بخش آشپزی، طیف وسیعی از دستورهای تهیه املت را برای صبحانه‌ای متنوع و لذیذ، ارائه می‌دهیم. از املت‌های ساده تا انواع رستورانی و بین‌المللی، همه چیز اینجا هست! پس دست به کار شوید و یکی از این دستورها را انتخاب کنید و از یک صبحانه‌ی بی‌نظیر لذت ببرید.

راز تهیه املت‌های حرفه‌ای!

حتما شما هم دوست دارید املت‌هایی مثل املت‌های رستوران‌ها درست کنید. در ادامه، ضمن پاسخ به این سوال که “چگونه املت رستورانی تهیه کنیم؟”، چندین روش تهیه املت با طعم‌های مختلف را آموزش می‌دهیم.

املت رستورانی، همانطور که در کافه‌ها سرو می‌شود

**مواد لازم (برای ۲ نفر):**

* تخم مرغ: ۴ عدد
* روغن مایع: به میزان لازم
* آب گرم: ۴ قاشق غذاخوری
* نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
* رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

**دستور تهیه:**

1. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید. (اختیاری: می‌توانید یک پیاز کوچک رنده شده را کمی تفت دهید.)
2. رب گوجه فرنگی را با آب گرم مخلوط کنید و به ماهیتابه اضافه کنید.
3. رب را با حرارت بالا تفت دهید تا رنگش عوض شود و بوی خامی آن از بین برود.
4. تخم مرغ‌ها، نمک و فلفل را به مخلوط رب اضافه کنید.
5. اجازه دهید سفیده‌ها کمی سفت شوند، سپس املت را هم بزنید تا تخم مرغ‌ها کاملا بپزند و روغن بیندازند.

املت خوش طعم گوجه‌فرنگی

**مواد لازم:**

* پیاز: ۱ عدد
* سیر: ۴ حبه
* گشنیز: ۱۰ گرم
* تخم مرغ: ۸ عدد
* آب: ۱۲۵ میلی لیتر
* نمک: به میزان لازم
* گوجه گیلاسی: ۸ عدد
* زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
* فلفل سیاه: به میزان لازم
* جعفری خردشده: به میزان لازم
* کره آب شده: ۴ قاشق غذاخوری
* سرکه بالزامیک: ۱ قاشق چای‌خوری
* فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری
* پودر زیره: ½ قاشق چای‌خوری
* گوجه فرنگی رنده شده: ۴۰۰ گرم

**دستور تهیه:**

1. پیاز را خلالی خرد کنید و در کره آب شده تفت دهید تا سبک شود.
2. ادویه‌ها، گشنیز و سیر را اضافه کنید و تفت دهید.
3. گوجه فرنگی رنده شده را اضافه کنید و تفت دهید.
4. گوجه گیلاسی‌های نصف شده و ½ لیوان آب را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید تا گوجه‌ها نرم شوند.
5. سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را اضافه کنید.
6. تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و در ماهیتابه را بگذارید تا بپزند (حدود ۵ تا ۷ دقیقه).
7. تخم مرغ‌ها را با سس مخلوط کنید و با جعفری تزئین کنید.

املت ربی، ساده و خوشمزه

**مواد لازم (برای ۴ نفر):**

* تخم مرغ: ۴ عدد درشت
* زردچوبه و روغن: به میزان لازم
* نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
* رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری سرپر

**دستور تهیه:**

1. ماهیتابه را روی حرارت قرار دهید و روغن را اضافه کنید. رب را اضافه کرده و خوب تفت دهید.
2. زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
3. تخم مرغ‌ها و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بپزند.

املت اسفناج، سرشار از مواد مغذی

**مواد لازم (برای ۴ نفر):**

* تخم مرغ: ۴ عدد
* اسفناج: ۴۰۰ گرم
* کره: ۱ قاشق غذاخوری
* پاپریکا: ½ قاشق چای‌خوری
* نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

**دستور تهیه:**

1. اسفناج را بشویید و خرد کنید.
2. کره را در ماهیتابه ذوب کنید و اسفناج را تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
3. تخم مرغ‌ها، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
4. تخم مرغ‌ها را به اسفناج اضافه کنید و مخلوط کنید. در ماهیتابه را بگذارید تا بپزند و در نهایت پاپریکا را اضافه کنید.

املت پیتزایی، لذیذ و پرطرفدار

**مواد لازم (برای ۴ نفر):**

* تخم مرغ: ۴ عدد
* قارچ: ۲۰۰ گرم
* پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
* ژامبون مرغ: ۴ ورق
* گوجه فرنگی: ۱ عدد بزرگ
* فلفل دلمه ای ۲ رنگ: ۱ عدد
* زردچوبه و روغن: به میزان لازم
* نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

**دستور تهیه:**

1. فلفل دلمه ای و قارچ را تفت دهید.
2. تخم مرغ‌ها، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید.
3. گوجه خرد شده، پنیر، فلفل دلمه ای، قارچ و ژامبون خرد شده را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید.
4. مواد را در ظرفی که کاغذ روغنی دارد بریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزید. چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید.

املت فرانسوی، طعم فرانسوی در صبحانه

**مواد لازم (برای ۴ نفر):**

* قارچ: ۸ عدد
* ژامبون: ۴ ورق
* سوسیس: ۲ عدد
* تخم مرغ: ۸ عدد
* فلفل دلمه ای: ۱ عدد
* پنیر گودا ورقه ای: ۴ عدد
* روغن و آویشن: به میزان لازم
* نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

**دستور تهیه:**

1. فلفل دلمه ای و قارچ را تفت دهید.
2. سوسیس را اضافه کنید و تفت دهید.
3. تخم مرغ‌ها، نمک و فلفل را مخلوط کنید.
4. تخم مرغ‌ها را در ماهیتابه بریزید و بعد از سرخ شدن، ژامبون را روی آن بچینید.
5. مخلوط قارچ و فلفل را اضافه کنید و پنیر گودا را روی آن بچینید.
6. بقیه تخم مرغ‌ها را روی مواد بریزید و در ماهیتابه را بگذارید تا بپزد و با آویشن تزئین کنید.

فریتاتا (املت ایتالیایی)

**مواد لازم:**

* تخم مرغ: ۴ عدد
* آب: ۳ قاشق غذاخوری
* قارچ خردشده: ۱ پیمانه
* کدوی خردشده: ۱ پیمانه
* گوجه‌فرنگی خردشده: ۱ عدد
* نمک: ¼ قاشق چای‌خوری
* فلفل: ¼ قاشق چای‌خوری
* پنیر رنده‌شده موزارلا: ½ پیمانه
* پودر ریحان: ½ قاشق چای‌خوری
* کره یا مارگارین: ۳ قاشق غذاخوری
* جعفری تازه و خردشده: ۲ قاشق غذاخوری

**دستور تهیه:**

1. کدو و قارچ را در کره تفت دهید تا نرم شوند.
2. گوجه و جعفری را اضافه کنید و تفت دهید.
3. تخم مرغ‌ها، آب، نمک، کدو، قارچ، گوجه، پنیر و ریحان را مخلوط کنید.
4. مواد را در ماهیتابه داغ بریزید و پخش کنید.
5. وقتی زیر املت پخته شد، با ماهیتابه دیگر آن را برگردانید تا روی آن هم بپزد.
6. با گوجه، جعفری، ریحان و پنیر تزئین کنید.

سخن آخر:

املت، غذای محبوب و پرطرفدار صبحانه بسیاری از افراد است. امیدواریم از این دستورهای متنوع لذت ببرید و صبحانه‌های خوشمزه‌ای را برای خود و خانواده‌تان تهیه کنید.

مجله سرگرمی مکتوری

طرز تهیه املت رستورانی یا املت قهوه خانه ای
طرز تهیه املت گوجه فرنگی
طرز تهیه املت با رب یا املت ربی
طرز تهیه املت اسفناج
طرز تهیه املت با پنیر پیتزا
طرز تهیه املت فرانسوی
طرز تهیه املت ایتالیایی یا فریتاتا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا