طرز تهیه انواع مربا به خانگی

زمان مطالعه: ۶ دقیقه

مربای خانگی، طعم شیرین و خاطره‌انگیز کودکی را زنده می‌کند. این خوراکی خوشمزه نه تنها صبحانه‌ها را دلچسب‌تر می‌کند، بلکه راهی عالی برای نگهداری میوه‌های فصل و لذت بردن از طعم آن‌ها در طول سال است. میوه‌های فصل، عمر کوتاهی دارند و تهیه مربا، بهترین شیوه برای حفظ طعم و عطر آن‌هاست.

دنیای رنگارنگ مرباهای خانگی

در این مطلب، طرز تهیه چند نوع مربای لذیذ و محبوب ایرانی را آموزش می‌دهیم که می‌توانید به راحتی در منزل تهیه کنید. اگرچه مرباهای آماده در فروشگاه‌ها فراوان است، اما طعم و عطر بی‌نظیر مربای خانگی و عدم وجود مواد نگهدارنده در آن، کاملا با نمونه‌های صنعتی تفاوت دارد.

مربای به: عطری از طعم پاییز

مواد لازم برای تهیه مربای به:

  • به: نیم کیلوگرم
  • شکر: نیم کیلوگرم
  • آب: شش لیوان
  • آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  • هل: دو عدد
طرز تهیه مربای به | انواع مربا خانگی

طرز تهیه:

  1. به‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به دلخواه خرد کنید.
  2. به‌های خرد شده را در قابلمه ریخته، آب و شکر اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید.
  3. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و با دمکنی، اجازه دهید به آرامی بپزد تا به غلظت دلخواه برسد (حدود نیم ساعت).
  4. هل و زعفران را اضافه کنید و غلظت مربا را با ریختن مقداری از آن در آب سرد بررسی کنید. اگر غلظت کافی نبود، کمی بیشتر بپزید و در نهایت آبلیمو را اضافه کنید.
  5. قابلمه را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن کامل، مربا را در ظرف‌های شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید.






مجله سرگرمی مکتوری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *